Despre noi

Contact

INPROCONSA dispune de personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.

Acest lucru este posibil grație calificării, ambiției și orientării către nou a colectivului nostru, precum și datorită  practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului, oferirea de proiecte “la cheie”  prin pachet complet de servicii. Pe lângă vănzarea produsului, oferim și servicii de garanție și postgaranție, depozit de piese de schimb, transport , instructaj și punere in funcțiune.

Povestea noastra

Contact

Cu rădăcini bine infipte in trecut, ne-am născut din dragostea pentru agricultură, dragoste cultivată și lasată apoi moștenire, din tată in fiu, incă două generații. 

Inainte de 1980, pasiunea se manifesta la carma unuia dintre CAP-urile vremii, ceva mai târziu a venit dorința de a ajuta fermierii să-și lucreze mai cu spor pamânturile, apărând visul că agricultura mică să devină mare.

INPROCONSA s-a născut din acest vis și continuă astăzi ceea ce un bunic a inceput in urma cu câteva decenii, avand in exploatația proprie peste 1500ha.

Suntem un colectiv tânăr, generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Serviciu excelent!

Totul a decurs minunat, aveam nevoie urgenta de un tractor bun cu care sa ne facem treaba iar INPROCONSA ni l-a livrat fara probleme, cu garantie!

George Magura / Client

Semanatoare

Am facut o investitie de viitor excelenta. De la echipa de vanzari pana la livrarea produsului, totul a decurs foarte bine. Va multumim.

Vlad Alexandru / Client

Va multumim!

Am avut nevoie de mai multe unelte agricole pentru cateva terenuri de lucrat, iar echipa INPROCONSA ni le-a livrat imediat. Serviciu foarte bun, recomand!

Gheorghe Vladimir / Client